ست کاپلی تیشرت طرح پاندا زنانه و مردانه
9 روش چاپ لوگو روی تی شرت تبلیغاتی

چاپ لوگو روی تیشرت تبلیغاتی ، باید با استفاده از متریال با کیفیت و با دقت بسیار زیاد انجام شود تا لوگوی چاپ شده ماندگار و باکیفیت باشد.

تولیدکنندگان مختلف از تکنیک های گوناگونی برای چاپ لوگو استفاده می کنند که هر یک ویژگی های خاص خود را دارند. به منظور آشنایی شما مخاطبان گرامی لازم دانستیم که چندین مورد از تکنیک های چاپ لوگو بر روی تی شرت را معرفی کنیم :

لیزری

اولین تکنیک چاپ لوگو روی تیشرت تبلیغاتی ، روش لیزری می باشد. باید درنظر داشت که الزامی برای استفاده از از کاغذ انتقال حرارت جوهرافشان صرفاً با چاپگر جوهرافشان وجود دارد و این نکته در رابطه با کاغذ انتقال لیزری و چاپگر لیزری وجود دارد. این تکنیک مناسب تی شرت های سفید و رنگ روشن است. ولی تیشرت های تیره بایستی توسط اتوی ویژه ای دیگری چاپ شوند و روال کار فرق می کند.

وینبیل برش CAD

در این پروسه ، برش هایی در روکش های براق یا کدر تحت

 

حرارت لازم بر روی تیشرت زده می شود. این طرح از ورق های وینیل یکدست رتگی توسط دستگاه برش می خورد. این چاپ غالباً یک پروسه یک رنگ است و به همین علت به لحاظ اقتصادی به صرفه است. ایراد این روش ، کند بودن آن است. بنابراین برای چاپ بر روی تعداد تیشرت های بسیار زیاد توصیه نمی شود.

بیشتر بخوانید: بهترین روش شستشوی تیشرت نخی

 

تیشرت سفید، تیشرت چاپی

 

گلدوزی روی تیشرت

سومین تکنیک چاپ لوگو روی تیشرت تبلیغاتی ، گلدوزی است که قاعدتاً نباید آن را چاپ به حساب آورد. زیرا فرآیند کار ، دوخت است. برای این کار از دستگاه های جدید استفاده می شود که امکان گلدوزی در تیراژ بالا را فراهم می کند. طرفداران گلدوزی زیاد هستند. زیرا نتیجه کار را ماندگارتر می دانند. اما در مقابل کسانی هستند که سایر تکنیک های چاپ را ترجیح می دهند.

چاپ سابلمیشن

برای این چاپ به جوهر ، کاغذ انتشار و پرس حرارتی نیاز می باشد. از این تکنیک برای چاپ روی تیشرت پلی استر سفید استفاده می شود. البته برای تیشرت هایی که ترکیبی از پلی استر و مواد دیگر است می توان از این تکنیک استفاده کرد. پروسه کار در اینجا به گونه ای است که رنگ به بخار تبدیل می شود و کاملاً به خورد پارچه پلی استر می رود. این تکنیک برای چاپ بر روی تیشرت های پلی استر ، عالی است. این روش برای تیراژ کم و تیراژ زیاد ، مناسب است.
تیشرت مشکی، تیشرت چاپی

چاپ شابلون

دیگر تکنیک چاپ لوگو روی تیشرت تبلیغاتی ، چاپ شابلون می باشد. اصلاً نمی توان از این تکنیک در صنعت استفاده نمود. زیرا این تکنیک مناسب تیراژ کم است. بهره گیری از شابلون برای چاپ روی پارچه در تعداد بالا ، کار دشواری است. اما برای تعداد پایین ، روش بسیار خوبی است. شابلون یک مشکل برای شما ایجاد می کند و آنهم محدودیت در نوع طراحی است. قسمت های طراحی بایستی به یکدیگر وصل باشند و هر طرحی را نمی توان با این تکنیک پیاده سازی کرد.

بیشتر بخوانید: فرق هودی و سویشرت چیست ؟

بهره گیری از پارچه های طرحدار

یکی دیگر از تکنیک های چاپ لوگو روی تیشرت تبلیغاتی ، بهره گیری از پارچه طرحدار است. این تکنیک مربوط به چاپ نیست و نوعی برش و دوخت است. برای این روش پیاده سازی طرح موردنظر ، پارچه را برای چاپ سفارشی جهت ساخت تیشرت مورداستفاده قرار می دهند. شما این امکان را خواهید داشت که بعد از چاپ پارچه در طرح های موردنظرتان ، تیشرت هایی را با طرح های موردنظر خود با این تکنیک درست کنید. تکنیک بهره گیری از پارچه های طرحدار ، خود به چندین صورت قابل انجام است که هر یک ویژگی های خاص خود را دارند. شما می توانید با دانستن هر یک از ویژگی های روش های ذکر شده ، طرح یا تصویر موردنظر را بر روی تیشرت منتشر کنید.

چاپ پلاستیزول ، یکی از روش های چاپ لوگو روی تیشرت تبلیغاتی

با این تکنیک به خوبی می توان طرح موردنظر را بر روی تیشرت انتقال داد. حاصل کار بسیار زیبا و باکیفیت است. نام دیگر این تکنیک ، چاپ غیرمستقیم بر روی صفحه می باشد. به منظور انتقال طرح باید از کاغذ انتقال حرارت با کیفیت بسیار بالا بهره گرفت که طرح شما بر روی آن ثبت شده است. توجه داشته باشید که خروجی انتقال هات اسپلیت ، یک کاور مات نرم است. اما حاصل انتقال لایه بردار سرد ، ظاهری کاملاً براق است. با این روش می توانید سفارشات را با کمترین هزینه ای بر روی تیشرت منتشر کرد. در سریعترین زمان می توان چاپ را در تعداد بالا انجام داد. البته برخی از روش ها ، سریعتر از این روش هستند.

چاپ سیلک ، یکی از روش های چاپ لوگو روی تیشرت تبلیغاتی

اگر تیراژ کار زیاد است بهتر است روش چاپ سیلک را انتخاب کنید. خروجی کار دارای کیفیت بسیار بالایی است. چاپی که با این تکنیک بر روی تیشرت انجام می شود تا مدتهای طولانی ماندگار خواهد بود. از این روش به عنوان روش مقرون به صرفه و اقتصادی یاد می کنند. در این پروسه ، جوهر به واسطه صفحات توری بر روی تیشرت قرار می گیرد. مشکل این روش این است که برای هر رنگی نیاز به یک صفحه نمایش جداگانه است. بنابراین اگر طرح شما دارای رنگ های بسیار زیاد باشد استفاده از سایر روش های چاپ لوگو روی تیشرت تبلیغاتی را پیشنهاد می کنیم.

اگر می خواهید از این روش استفاده کنید باید حدالامکان تعداد رنگ ها را کاهش دهید. برخی از طرح ها دارای دو یا سه رنگ هستند که استفاده از این روش برای پیاده سازی این طرح ها بسیار خوب است.

چاپ DTG

برای این چاپ به برس حرارتی نیاز است. در صورتی که طرح های رنگارنگ را برای چندین تیشرت چاپ می کنید ، باید دستگاه دی تی جی داشته باشیم. این تکنیک برای تیشرت های ترکیبی پنبه ای به کار برده می شود. در انتخاب رنگ برای این چاپ محدودیت ندارید و می توانید رنگ های متنوعی ایجاد کنید. شما این امکان را خواهید داشت که طرح های دلخواه را ایجاد کنید. سرزندگی و واقعی بودن رنگ های این چاپ را به وضوح حس خواهید کرد. نکته ای که باید بدانید این است که ماندگاری چاپ به این روش کمتر از چاپ بر روی صفحه است.

بیشتر بخوانید: 4 نکته مهم برای انتخاب لباس بچه‌گانه